De Club van 50!

Volleybalvereniging Dynamiek streeft ernaar om het beste uit onze teams te halen, onder begeleiding van gemotiveerde trainers, met de gedachte dat prestatie en plezier goed samengaan. Ons jongste lid is net zes jaar geworden, onze oudste leden zijn al een aantal jaar met pensioen. Kortom, een vereniging voor alle doelgroepen. We zijn zelfs bezig met een concept waarbij we ook kinderen van 4 tot 6 jaar kennis kunnen laten maken met onze mooie sport. Omdat teamspirit en verenigingsgevoel niet alleen binnen het volleybalveld ontstaat, organiseren we elk jaar afwisselende activiteiten voor alle leden.

Om deze initiatieven te kunnen financieren zijn we bezig met het opzetten van een Club van 50. Voor slechts €50,- per jaar kun je lid worden van onze Club van 50 en volleybalvereniging Dynamiek steunen. Als tegenprestatie zullen we jouw bedrijf vermelden op onze website en onder de leden laten we weten welke bedrijven onze vereniging ondersteunen.

Hieronder vind je de link naar het formulier. Als je interesse hebt, willen jullie deze dan ingevuld retour sturen naar [email protected]?

Voor andere vragen of andere sponsor opties kun je vrijblijvend contact opnemen met ons.

Onze sponsoren

Gratis sponsoren via
Sponsorkliks?

Gebruik onze SponsorKliks om online te winkelen en van jouw aankopen gaat een percentage naar onze vereniging. 

Het kost jou niets extra, maar levert ons wel geld op.

Top toch?

Klik hier om te shoppen via SponsorKliks